Restoran Villa Magdalena, Krapinske Toplice

Restoran Hotela Villa Magdalena je mjesto opuštanja, intime i vrhunskog gastronomskog doživljaja s prekrasnim panoramskim pogledom na pitome i živopisne brežuljke Hrvatskog Zagorja. Nova vanjska terasa se nalazi neposredno uz bazen te čini jedinstveni doživljaj.

Način prezentacije jela kulinarskog tima Villa Magdalene postavlja nove standarde, a inspiriran je višegodišnjim međunarodnim iskustvom šefa kuhinje. Od sada se svi elementi moderne francuske i talijanske kuhinje unose u prvom fine dining restoranu u Hrvatskom Zagorju.

Restoran je ušao u top 100 restorana za 2011./2012., 2012./2013.  godinu prema izboru Gastronauta, u Top restorane prema izboru “Dobri restorani 2012.” te u top 15 hrvatskih restorana za 2011. godinu prema izboru uglednog međunarodnog gastro vodiča Gault Millau. Time je restoran Villa Magdalena restoran s najviše gastro priznanja u Hrvatskom Zagorju.

Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama te se često mijenja i nadopunjuje s novim idejama i novim slijedovima. U ponudi imamo a-la-cart jela te menije u slijedovima, a na zahtjev pripremamo i vegetarijansku i makrobiotičku kuhinju.

Restoran Hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama nudi ograničen broj mjesta unutra (do 35 osoba), na vanjskoj terasi (do 35 osoba).

Radno vrijeme: svakim danom od 10 do 22 sata.

Kontakt: (049) 233 323 (restoran) (049) 233 333 (recepcija)

Organiziramo obiteljske, poslovne, brze ručkove i večere, promocije, rođendane te ostale oblike svečanosti. Organiziramo i romantične večere u romantičnom ugođaju – vezan uz hotelski aranžman ili individualno.

Više o restoranu na www.restoran-magdalena.com .

 

About the Author

By admin / Administrator

Follow admin
on tra. 22, 2010