Poduzeće iVIZIJA d.o.o. će potrebnom brižnošću pri oblikovanju internetskih stranica pokušati garantirati točnost i ažurnost podataka na svojim internetskim stranicama, iako ne preuzima nikakvu odgovornost o njihovoj točnosti i cjelovitosti. Svi korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost. Niti poduzeće iVIZIJA, d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koje je sudjelovala u nastanku i izrađivanju ove internetske stranice ne odgovara za moguću štetu, koja bi nastala iz dostupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na ovim internetskim stranicama ili bilo kakve druge greške ili manjkavosti u njihovom sadržaju.

Podaci o tvrtki

Stranice i web shop održava tvrtka iVIZIJA d.o.o. za poslovne i informatičke usluge i turizam.

Adresa tvrtke: Republika Hrvatska, Krapinske Toplice, Mirna ulica 1
OIB: 70454301059
MB: 2176173
MBS: 080593981
IBAN: HR7223600001101937892, Zagrebačka banka

Kontakt podaci

Telefon: +385 49 233 333
Telefaks: +385 49 233 345
e-mail: info@terme-zagorje.com

Uvjeti prodaje web shopa

Opći uvjeti

Putem web shopa moguća je kupovina ulaznica za sadržaje u Hrvatskom Zagorju, te usluga u Hotelu Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama.

Načini plaćanja

Moguća su plaćanja putem kreditnih kartica te virmanski, uz uvijet da kod virmanskog plaćanja voucheri se kreiraju i šalju e-maliom tek po primitku uplate.

Plaćanje kreditnim karticama osigurano je putem T-Com Pay Way usluge usluge plaćanja kreditnim karticama.
AmericanExpress50 DinersMasterCard50Maestro50Visa50

 

Sigurnosni programi

PayWaySticker_2

ax_jamstvomastercard_securecode verified_by_visa

logo_sigurna kupnja_2.1

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Dostava

Svi proizvodi uključuju besplatnu dostavu vouchera putem emaila. Drugi oblik dostave nije moguć.

Uvjeti povrata i reklamacije

Storno kupovine vouchera moguće je isključivo unutar 24h od kupovine uz uvjet da voucher nije iskorišten. Za postupak storniranja vouchera obratite se na info@terme-zagorje.com .

 

Zaštita privatnosti

Web Shop Toplica Hrvatskog Zagorja obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Web Shop Toplica Hrvatskog Zagorja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Poduzeće iVIZIJA d.o.o. će sve dobivene podatke o posjetiteljima internetskih stranica čuvati u skladu sa zakonom o čuvanju osobnih podataka te ostalim hrvatskim i europskim zakonodavstvom. Slanjem osobnih podataka putem informativnog ili rezervacijskog obrasca, posjetitelj internetskih stranica pristaje da poduzeće iVIZIJA d.o.o. te podatke koristi za interne potrebe statistike i obrade podataka. Pritom se poduzeće obvezuje da podatke neće posredovati trećim osobama ili poduzećima s ciljem komercionalnog iskorištavanja osobnih podataka.