BadlFest 2015, Krapinske Toplice

The Frajle – 16.07.  (četvrtak)

Nastupom sve popularnije novosadske ženske skupine The Frajle 16.07. u Krapinskim Toplicama započinje četvrti  BadlFest.  The Frajle su u posljednjih godinu dana tri puta napunile dvoranu Lisinski, a publika će ih u Krapinskim Toplicama moći doživjeti u središnjem perivoju na koncertu koji započinje u 20.00 h.

Jakša Jordes i gosti – 17.07. (petak)

Jedan od najboljih  domaćih saksofonista koji je u dvadesetgodišnjioj karijeri  nastupao s velikim imenima domaće (Majke, Let3, Jinx, Darko Rundek, Neno Belan….) i međunarodne  (Luke NevilleLisa GermanDean Rigg i Chris Bailey) glazbene scene  na centralnoj pozornici uz aleju nastupit će uz potporu Apollo Eighteena i DJ Mark Muzheka. Bit će to prava poslastica za ljubitelje plesne i elektronske glazbe!

Vatra – 18.07. (subota)

Vatreni vrhunac BadlFesta uz zvuke vrućeg rocka. Na festivalskoj pozornici uz Aleju, sastav popularnog Ivana Dečaka ( član žirija najgledanijeg domaćeg glazbenog showa The Voice)  odsvirat će svoje hitove iz bogate rock karijere poput Tanga, Tremola, Saturna… Virovitička Vatra u ovom je trenutku jedna od najpotentnijih rock atrakcija  na ovim prostorima, koja redovno puni dvorane i donosi vrhunsku zabavu gdje god „zaiskri“. Kao predgrupa nastupit će sve popularniji zagorski rockeri Noxin.

Kumovi – 19.07. (nedjelja)

Kumovi, jedan od najpopularnijih bendova za zabavu i dobar provod. Iza sebe imaju album „Najbolje tek dolazi” s kojeg je objavljeno pet singlova, a ostvarena je i suradnja s Letećim odredom i Željkom Bebekom u pjesmi “Čini mi se brate”. U proljeće prošle godine pustili su svoj dosad najveći  hit “Ja sam uvijek loše birao” koji je zabilježio  600.000 pogleda na YouTubeu.

Jimmy Stanić – 17.07. (petak)

Legendarni cowboy iz Vlaške na legendarnoj terasi  Toplice Hotela izvodit će svoje vječne hitove za sve generacije (Kobila Suzy, Dimnjačar…) Ovo mu je drugi nastup u Krapinskim Toplicama u kojima je premijerno nastupio u svojoj 80-oj godini. Živahni Jimmy upravo priprema svoj novi album, a na nastupu će ga pratiti zaprešička plemićka mladež s revijom kupaćih kostima.

Uz ove glazbene poslastice BadlFest nudi i ljetno kino s revijom Taborfilm festivala, plesne večeri uz vrući tango i sjetni fado, anđeoske soprane u ciklusu Heferer, dašak legendarne histrionske Opatovine –  Diogeneš (tjedan dana nakon zagrebačke premijere) , reviju oldtimera, izložbe slika mladih domaćih autorica Ive Habus i Nives Vuglec , bogat program za djecu uz Sementin zabavni park i još puno dobre plesne zabave uz ljubimce domaće publike Daddy Cool…

Ulaz na sva događanja osim histrionskog  Diogeneša je besplatan. Karte za predstavu Diogeneš  mogu se kupiti u TZ Krapinske Toplice.

About the Author

By admin / Administrator

Follow admin
on srp. 09, 2015