Web Shop Toplica Hrvatskog Zagorja obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Web Shop Toplica Hrvatskog Zagorja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Poduzeće iVIZIJA d.o.o. će sve dobivene podatke o posjetiteljima internetskih stranica čuvati u skladu sa zakonom o čuvanju osobnih podataka te ostalim hrvatskim i europskim zakonodavstvom. Slanjem osobnih podataka putem informativnog ili rezervacijskog obrasca, posjetitelj internetskih stranica pristaje da poduzeće iVIZIJA d.o.o. te podatke koristi za interne potrebe statistike i obrade podataka. Pritom se poduzeće obvezuje da podatke neće posredovati trećim osobama ili poduzećima s ciljem komercionalnog iskorištavanja osobnih podataka.