Villa Magdalena proglašena najboljim malim hotelom u unutrašnjosti

Najuspješnija turistička sezona od otvaranja hotela Vila Magdalena okrunjena je danas priznanjem Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku u kategoriji najboljeg malog hotela u unutrašnjosti. Priznanje je dodijeljeno na svečanosti na Danima Hrvatskog Turizma održanima u Dubrovniku u sklopu akcije “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2012.“ koju zajednički organiziraju Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radiotelevizija.

Uz značajan porast broja gostiju u odnosu na prošlu godinu, ovo priznanje je još jedan svojevrstan dokaz uspješne vizije vlasnika koji je s puno entuzijazma krenuo u turistički business 2009. godine otvorivši tada prvi hotel s četiri zvjezdice u Hrvatskom zagorju. „Izuzetno nam je drago što je naš trud i rad prepoznat od strane naših gostiju i kolega iz struke, a planiranim daljnjim proširenjem smještajnih kapaciteta u sljedećih nekoliko godina dokazujemo da doista vjerujemo u snagu i potencijal kontinentalnog turizma“ – izjavio je vlasnik i direktor hotela

Hotel Vila Magdalena ovo je ljeto obogatila svoju ponudu ljetnim, vanjskim bazenom te proširenim restoranom sa restoranskom terasom. Osim na vrhunski smještaj, kvaliteta ponude hotela uvelike se oslanja na ponudu autentičnih gastronomskih doživljaja stoga ne čudi, da je hotelski restoran uvršten u prestižni međunarodni gastro-vodič GaultMillau kao najbolji restoran u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Villa Magdalena radi tijekom cijele godine, a uz jacuzzije s termalnom vodom u dnevnom boravku svakog od devet luksuznih apartmana, tu je i ekskluzivni panoramski wellness sa saunama, whirlpoolom te relax zonom na najvišoj etaži hotela.

About the Author

By admin / Administrator

Follow admin
on lis. 21, 2012