Villa Magdalena ponovo proglašena najboljim malim hotelom u unutrašnjosti

IMG_1350webNa Danima Hrvatskog Turizma održanim u sklopu akcije „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2013.“, koju već 17. godinu zaredom zajednički organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radiotelevizija, titula najboljeg malog hotela kontinentalne Hrvatske ponovo je dodijeljena hotelu Villa Magdalena iz Krapinskih Toplica. Ove godine Villa Magdalena ušla je i u finale izbora najboljeg malog i obiteljskog hotela cijele Hrvatske prema izboru Slobodne Dalmacije, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Udruge malih i obiteljskih hotela.
Priznanja i nagrade dokazuju da se konstantan rad na kvaliteti i ponudi usluge isplati te da su isti prepoznati od strane struke i samih gostiju, čije su ocjene također odlučile u izboru. „Ponosni smo što smo drugu godinu zaredom uspjeli dokazati konstantnost naše vizije i kvalitete. Uskoro krećemo u investiciju proširenja te nam ova nagrada daje poticaj i snagu da budemo još inovativniji i još  prepoznativljiji  po jednom posebnom doživljaju kojeg pružamo našim gostima“, izjavio je vlasnik i direktor hotela, Ivan Petrović.

Ove godine u prvih devet mjeseci Villa Magdalena bilježi ukupan rast noćenja od 3% uz rast prihoda od 5%. Unatoč padu od 15% u noćenjima domaćih gostiju, bilježi se rast noćenja od 312% gostiju iz Italije, rast od 98% gostiju iz Austrije i Njemačke te rast od 32% gostiju iz Slovenije. Porast noćenja stranaca uz produljenje prosječnog boravka za gotovo jedan dan tijekom ljetnih mjeseci dokaz je da Hrvatsko Zagorje nije samo prolazna turistička destinacija nego destinacija i za pravi ljetni odmor.

Villa Magdalena radi tijekom cijele godine. Uz jacuzzije s termalnom vodom u dnevnom boravku svakog od devet luksuznih apartmana, tu je i ekskluzivni panoramski wellness sa saunama na najvišoj etaži hotela, ljetni vanjski bazen te restoran koji je također osvojio mnogobrojna domaća i međunarodna priznanja i nagrade.

About the Author

By admin / Administrator

Follow admin
on lis. 29, 2013